Dzień dobry.Nazywam się Dariusz.Dnia 20 CZERWCA 2015 SOBOTA organizujemy strzelanko-piwak.Zbióreczka na polanie około godz 16. Wolałbym gdyby osoby zainteresowane pozostaniem na noc w namiotach zjawiły sie wcześniej w celu rozbicia szałasów i nie opóźniania strzelanki.Chetni do zbierania drzewa mile widziani proszeni o przybycie tez wczesniej(niestety za pomoc nie przewiduje zadnych bonusów ,nagród ewentualnie moge załatwic uscisk dłoni obu dowódców i autograf Kitka).Wpisowego nie ma,jednak pozwole sobie rozdysponowac troche pieniedzy z comiesięcznych składek na zakupy dla Kucharza który zgodził się ugotować pyszny żurek(sprzeciwy meldować koniowi na Helu

)
Prowiant i chlańsko kazdy bierze dla siebie według wasnych potrzeb
Rozkład "zajęć":
--- zbiórka(noszenie drzewa itd,szałasy te sprawy)
--- strzelanka +- 3 godz (do około 20-20.30)
--- film Blinda

wiem wiem zagadka musi być
--- wspólna biesiada
1.Tak informacyjnie ----gdyby ALFA mogła przyjść w marpatach moze uda się zrobić wspólne zdjecie do strony www.
2.Jeśli ktos posiada w domu lampe naftową lub pochodnie(są takie na bambusie z metalowym pojemnikiem na nafte) to prosze o info bo kurcze zawsze tam ciemno i bysmy troche oswietlili polane
Scenariusz po mału sie rodzi,niestety na chwile obecna nie mogę podac szczegułów i ogolnego sensu/zarysu.
LISTA:
1.Kitek
2.Jerzyk
3.Blind
4.Piecia
5.Zamek
6.Argon
7.Cezary
8.Alex
9.Dred
10.BIG TNT
11.Czemu